Ισπανία

Δεν πάει Σοσιεδάδ λόγω… διαζυγίου ο Χούμελς - Σκέφτεται να αποσυρθεί!

Ο Ματς Χούμελς έβαλε φρένο στη μεταγραφή του στη Σοσιεδάδ για οικογενειακούς λόγους, ενώ σκέφτεται ακόμη και να αποσυρθεί.

Δεν πηγαίνει ούτε στη Σοσιεδάδ ο Ματς Χούμελς. Ο έμπειρος Γερμανός στόπερ παραμένει ελεύθερος εδώ και λίγους μήνες, μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ και παρότι έχει βρεθεί κοντά σε αρκετές ομάδες, δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με κάποιον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Ισπανία, ο Χούμελς ακύρωσε από μόνος του τη συμφωνία που είχε υπάρξει με τη Σοσιεδάδ για οικογενειακούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός έβαλε φρένο στη μεταγραφή του καθώς έχει χωρίσει προσφάτως με τη γυναίκα του. Κάπως έτσι, η προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι η ευημερία των παιδιών του, κάτι που ανέφερε και στους Βάσκους.

Μάλιστα, ο Χούμελς θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και σκέφτεται πλέον σοβαρά στα 35 του χρόνια να κρεμάσει τα παπούτσια του. Μια απόφαση που δεν έχει λάβει ακόμα, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Αν θα επαναπροσεγγίσει τη Σοσιεδάδ, αν θα ψάξει κάποιον σύλλογο στη Γερμανία για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του ή αν θα αποφασίσει τελικά να αποσυρθεί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x