Oλλανδία

Σερβικά ΜΜΕ: «Αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ, υπογράφει στη Φέγενορντ»

Προ των πυλών της εξόδου του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο Ινμπόμ Χουάνγκ, καθώς σύμφωνα με έγκυρο σερβικό Μέσο, θα μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φέγενορντ!

Διάλεξε... Ολλανδία ο Ινμπόμ Χουάνγκ!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στη Σερβία με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα, αναμένεται να μετακομίσει στην Εredivisie!

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο «Sportsklub» ο Νοτιοκορεάτης χαφ είχε πρόθεση εδώ και καιρό να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως λοιπόν μεταδίδουν οι Σέρβοι ο Χουάνγκ αναμένεται να γίνει κάτοικος Ρότερνταμ μέχρι την Τετάρτη, αφού θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τη Φέγενορντ η οποία αγωνίζεται και στο Champions League.

Μοναδική εκκρεμότητα για να κλείσει το deal, είναι η ρήτρα την οποία θα πρέπει να πληρώσει ο ολλανδικός σύλλογος, καθώς αυτή εκτιμάται κοντά στα 8 εκατ. ευρώ.

Tην περασμένη σεζόν ο Χουάνγκ αγωνίστηκε σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα σκοράροντας έξι τέρματα και μοιράζοντας επτά ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x