Ισπανία

Ρίχνει «πόρτα» στη Ρεάλ και ετοιμάζει βαλίτσες για Κατάρ ο Χοσέλου!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Χοσέλου πήρε την απόφαση να μην παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κυνηγώντας την ευκαιρία στο Κατάρ για ένα μεγάλο τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του!

Στροφή 180 μοιρών από τον Χοσέλου!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Relevo», ο 34χρονος Ισπανός επιθετικός πήρε την απόφαση να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη έναν χρόνο, θέλοντας να κυνηγήσει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του!

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός, που αγωνίστηκε φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στους «μερένχες» ως δανεικός από την Εσπανιόλ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Αλ Γκαράφα, ετοιμάζοντας βαλίτσες για Κατάρ!


Η έλευση των Εμπαπέ και Έντρικ στην επιθετική γραμμή των Μαδριλένων θα μείωνε σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του Χοσέλου, για αυτό και ο ποδοσφαιριστής εξέτασε και τελικώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το «Μπερναμπέου».

Τη σεζόν που μας πέρασε, κατέγραψε 49 συμμετοχές με 17 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας τον τίτλο της La Liga, αλλά και το Champions League!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x