Γενικά

Αποδοκιμασίες για Χιμένεθ στο ντεμπούτο Αραούχο και αναφορά στην ΑΕΚ από τον Ισπανό τεχνικό!

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στο ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο, αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς της Σέρο Πορτένιο, παρά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Παραγουάης, και έκανε αναφορά στην ΑΕΚ!

Επεισοδιακό για τον… Μανόλο Χιμένεθ ήταν το ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο στην Παραγουάη! Σε αγώνα Κυπέλλου, η Σέρο Πορτένιο απέκλεισε στα πέναλτι ομάδα δεύτερης κατηγορίας, με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να μπαίνει ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Παρά την πρόκριση, ωστόσο, στους «16» του θεσμού, οπαδοί της Σέρο Πορτένιο αποδοκίμασαν έντονα τον Μανόλο Χιμένεθ, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που είναι κακή από τα μέσα της σεζόν και μετά, και για αυτόν τον λόγο υπάρχει συσσωρευμένη δυσαρέσκεια.

Στις δηλώσεις του, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να εξηγήσει ότι είναι πιθανό να δυσκολευτεί μια ομάδα να λυγίσει την αντίπαλό της, ακόμα και αν εκείνη είναι χαμηλότερου επιπέδου, κάνοντας αναφορά στην ΑΕΚ: «Μια χρονιά μάς είχε αποκλείσει μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία σε προηγούμενη ομάδα μου. Άλλη φορά, με την ΑΕΚ, όπως και με τη Σαραγόσα, ήμασταν Κυπελλούχοι, αλλά φτάσαμε μέχρι τα πέναλτι κόντρα σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Είναι περίπλοκο με αυτές τις ομάδες, δείχνουν ότι αν έχεις ενθουσιασμό και επιθυμία, κάποιες φορές μπορείς να παλέψεις με οποιεσδήποτε ποιότητες έχεις απέναντί σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x