Γενικά

Φάση που θα συζητηθεί: Ο τερματοφύλακας της Βολιβίας έπεσε από τραυματισμό και ο Βάργκας του πήρε την μπάλα και σκόραρε!

Ένα γκολ που θα ξεσηκώσει μεγάλη συζήτηση πέτυχε η Χιλή κόντρα στη Βολιβία, με τον Εντουάρντο Βάργκας να εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό του αντιπάλου τερματοφύλακα ώστε να σκοράρει!

Ένα γκολ που σηκώνει μεγάλη συζήτηση μπήκε στην αναμέτρηση μεταξύ Χιλής και Βολιβίας στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ του 2026.

Σε μία ανύποπτη φάση στο 39', την οποία δεν έπιασε καν η μετάδοση του αγώνα, ο Εντουάρντο Βάργκας βρέθηκε με όλο το τέρμα στο... έλεός του και ισοφάρισε σε 1-1 για τη Χιλή, ενώ αμέσως μετά το γκολ ξέσπασαν έντονοι τσακωμοί μεταξύ των παικτών.

Το ριπλέι έδωσε μία εξήγηση σε όσα συνέβαιναν. Πριν το γκολ, ο τερματοφύλακας της Βολιβίας, Κάρλος Λάμπε, είχε την μπάλα στην κατοχή του λίγο έξω από την περιοχή, όμως βρέθηκε ξαφνικά πεσμένος στο χορτάρι, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση πως έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Ο Βάργκας δεν... συγκινήθηκε από αυτό και εκμεταλλέυτηκε την απώλεια της κατοχής από τον αντίπαλο πορτιέρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με τους αντιπάλους παίκτες να τον κατηγορούν πως δεν τήρησε το fair play.

Aξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Λάμπε αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίχρονο λόγω του τραυματισμού που υπέστη στη συγκεκριμένη φάση, η οποία προκάλεσε πολλές αντικρουόμενες αντιδράσεις στα social media.

Δείτε το γκολ:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x