Γενικά

Επίσημο: Δανεικός στην Κοπεγχάγη ο Χατζηδιάκος

Και με τη… βούλα παίκτης της Κοπεγχάγης είναι από σήμερα και για μια σεζόν ο Παντελής Χατζηδιάκος, που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κάλιαρι.

Κάτοικος Δανίας θα είναι από σήμερα και για μια χρονιά ο Παντελής Χατζηδιάκος, με την Κοπεγχάγη να ανακοινώνει και επίσημα τον δανεισμό του από την Κάλιαρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς!

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός έφτασε πολύ κοντά στην μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η δανέζικη ομάδα κατάφερε να τον κάνει δικό της, δίνοντας του μεγαλύτερο ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η άφιξη του Παντελή σημαίνει πως τώρα βάλαμε σε μια σειρά την αμυντική δομή μας. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, ειδικά αυτό το φθινόπωρο που θα παίξουμε τόσα πολλά παιχνίδια.

Με την ολλανδική προσέγγισή του και έχοντας διεθνή εμπειρία, στο πρόσωπο του Παντελή βρήκαμε το τελευταίο κομμάτι για το κέντρο της άμυνας μας. Είναι ένας πραγματικά πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε όταν επιστρέψει από την διακοπή λόγω εθνικών με την Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο Παντελής Χατζηδιάκος δήλωσε:«Έχω παρακολουθήσει από απόσταση την Κοπεγχάγη και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από αυτό πρεσβεύει η ομάδα. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο και ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς, τον σύλλογο και την πόλη. Τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και έχω μεγάλες φιλοδοξίες να κάνω τη διαφορά στο γήπεδο από την πρώτη μέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x