Αγγλία

Υποψήφιος-σοκ για τον πάγκο της Σουόνσι!

Τον διάδοχο του Γκάρι Μονκ στον πάγκο της ομάδας αναζητεί η Σουόνσι και μετά την άρνηση του Μπρένταν Ρότζερς που περιμένει πρόταση από την εθνική Αγγλίας, στο προσκήνιο έρχεται ο Αβραάμ Γκραντ!

Πολύ πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν αποδεικνύεται για τη Σουόνσι η εύρεση διάδοχης λύσης για την τεχνική ηγεσίας της ομάδας, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκάρι Μονκ.

Πρώτος επιλαχών της διοίκησης ήταν ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός προπονητής αρνήθηκε την προοπτική επιστροφής του, αφού σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ περιμένει πρόταση από την αγγλική ομοσπονδία για να αναλάβει την εθνική Αγγλίας.

Ο δεύτερος στη λίστα, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, είναι ο Αβραάμ Γκραντ που σύμφωνα με το «Sky Sports» είναι πλέον το φαβορί, διότι ο πρόεδρος της ομάδας, Χιου Τζένκινς, θέλει άμεσα τον αντικαταστάτη του Μονκ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, είχε αναλάβει τις Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ που και με τις δύο γνώρισε τον υποβιβασμό, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τις Παρτίζαν, Τέρο Σασάνα (Ταϊλάνδη) και τώρα εκτελεί χρέη προπονητή στην εθνική Γκάνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x