Stoiximan Super League

Υποδοχή με… Κοντονή στον Παναθηναϊκό (pic)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της ομάδας στη Λιβαδειά κι αφότου την αποθέωσαν, στη συνέχεια τα «έχωσαν» στον Σταύρο Κοντονή. Δείτε τα φέιγ βολάν με μηνύματα για τον Υφυπουργό!

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των φίλων του Παναθηναϊκού σε βάρος του Σταύρου Κοντονή και της απόφασής του για λουκέτο στη Θύρα 13.

Περίπου 50 οπαδοί του τριφυλλιού περίμεναν σήμερα την αποστολή της ομάδας στη Λιβαδειά και αφότου την αποθέωσαν, στη συνέχεια «στόχευσαν» στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Υποδοχή της ομάδας μας στο ξενοδοχείο #Panathinaikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις




Με συνθήματα και φέιγ βολάν («Κοντονή τελείωσες», «Η Θύρα 13 είναι παντού») εξέφρασαν εκ νέου τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του, ενώ αύριο –όπου αναμένονται περίπου 1.500-2000 φίλοι του Παναθηναϊκού στις εξέδρες- αναμένεται να υπάρξει μαζική κατακραυγή.

Υπενθυμίζεται η αποστολή του Παναθηναϊκού με τον Εβαντζελίστα παρόντα: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x