Γ' Εθνική

Ωραία γίνεσαι…

Την συνταγή… ομορφιάς είχαν μαζί τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ που άλλαξαν την εικόνα της στο φιλικό με την Καλλιθέα, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Τραϊανό Δέλλα.

Αυτή η ΑΕΚ δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε δει από τα προηγούμενα φιλικά της. Δεν είναι το θέμα η νίκη επί της Καλλιθέας, αλλά η εμφάνιση που έπεισε τον Τραϊανό Δέλλα αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης, Ντακόλ και Πλατέλλας, έδωσαν άλλη πνοή στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» και ειδικά το αγωνιστικό προφίλ που έδειξε η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος ήταν το καλύτερο που μας έχει επιδείξει μέχρι στιγμής. Ο «Τράι» φυσικά και έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα και την διάθεση των ποδοσφαιριστών του και σίγουρα περιμένει παραπάνω πράγματα από όλους.

Χαμόγελα υπήρξαν και για την απόδοση του Αμπλαγιέ Φαγιέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά θα παραμείνει στην Καλλιθέα για έναν χρόνο. Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, οι οποίοι είδαν το ματς και αποχώρησαν ευδιάθετοι από το γήπεδο.

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ (το απόγευμα στις 18.00). Ωστόσο, σε αυτή δεν θα συμμετάσχουν όλοι καθώς ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να δώσει ρεπό σε όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στο φιλικό με την Καλλιθέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x