Γ' Εθνική

Το «σταυρόλεξο» του Δέλλα

Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Και μαζί ξεκινάει και η εβδομαδιαία… άσκηση που πρέπει να λύνει ο Τραϊανός Δέλλας: Εκείνη του να επιλέξει τους 4 ξένους που θα μπαίνουν στην αποστολή.

Δεν του έφτανε ο «πονοκέφαλος» στην άμυνα, ο Τραϊανός Δέλλας πρέπει -από νωρίς- ν’ αντιμετωπίσει κι αυτόν με τις θέσεις των ξένων στην αποστολή.

Με την ελληνοποίηση του Ράμα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα και με τους Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς να δείχνουν σίγουροι, ο «Κολοσσός» έχει μια ακόμη επιλογή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό ανάμεσα στον Αλβανό μεσοεπιθετικό, τον Τσιρίλο και τον Πόποβιτς.

Ένας προβληματισμός που δεν θα υπήρχε αν ο Ιταλός στόπερ δεν ήταν ανέτοιμος. Διότι τότε θα είχε δεδομένα θέση -όχι μόνο στην αποστολή, αλλά (δεδομένης της εικόνας της άμυνας) και στην ενδεκάδα. Εφόσον ο Δέλλας αποφασίσει λοιπόν ότι ο Τσιρίλο θα χρησιμοποιηθεί προσεχώς, την άλλη θέση θα διεκδικήσουν οι Ράμα και Πόποβιτς. Με τον πρώτο -όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση- να έχει προβάδισμα.

Κι αυτό διότι στο διπλό που έγινε για λίγα λεπτά στα Σπάτα, ο Αλβανός είχε θέση στο αριστερό άκρο του 4-4-2. Δείχνοντας, δε, τις πρώτες του προθέσεις για το πώς σκοπεύει να το στελεχώσει (και με σίγουρες τις απουσίες των τιμωρημένων Γεωργέα και Ρόβα), ο προπονητής έβαλε τον Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Τσουμάγκα στο αριστερό και τους Σταθάκη-Τζανετόπουλο στα στόπερ.

Στα χαφ ήταν οι Κορδέρο-Ανάκογλου, στο άλλο άκρο απ’ αυτό του Ράμα ήταν ο Πλατέλλας και ο Ντακόλ κινούνταν πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πιο ασφαλή συμπεράσματα για το σχήμα θα μπορούν να βγουν απ’ την αυριανή προπόνηση. Εκείνη που θα γίνει οριστικά στο γήπεδο της Φυλής (προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες) και θα ξεκινήσει μια ώρα αργότερα (17:00) απ’ αυτή του άλλου γκρουπ παικτών στα Σπάτα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x