Γ' Εθνική

Τιμούν τον Νεστορίδη

Υπόκλιση στην προσφορά του Κώστα Νεστορίδη στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα κάνει την Κυριακή η Τριγλία Ραφήνας.

Το σεβασμό της στην ιστορία της ΑΕΚ -και σε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητές της- θα δείξει εμπράκτως η Τριγλία Ραφήνας.

Όπως ανακοίνωσε το αθηναϊκό σωματείο, πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα με την «Ένωση» θα τιμήσει τον Κώστα Νεστορίδη.

Και θα το κάνει με αφορμή, εκτός των άλλων, ότι ο «θρύλος» της ΑΕΚ αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας σε κάποια φιλικά παιχνίδια το 1963.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τριγλίας

«Με απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Τριγλίας Ραφήνας-ΑΕΚ και στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο ομάδων, θα βραβευθεί ο θρύλος των ελληνικών γηπέδων Κώστας Νεστορίδης.

Ο Κώστας Νεστορίδης εκτός από την μεγάλη και ένδοξη καριέρα του τόσο στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, όσο και στην Εθνική Ελλάδος, έχει και ένα στοιχείο που τον συνδέει με την Τριγλία Ραφήνας. Το καλοκαίρι του 1963 ο Κώστας Νεστορίδης είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας μας και είχε δώσει σειρά φιλικών μαζί της. Στην ιστορική φωτογραφία που παρουσιάζουμε, εικονίζεται ο Κώστας Νεστορίδης όρθιος δίπλα τον τερματοφύλακα.

Η φωτογραφία αυτή έχει επίσης ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που της προσθέτει ιδιαίτερη αξία. Εκτός του Νεστορίδη, εικονίζονται και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές ομάδων Α' Εθνικής, Αναστόπουλος (Απόλλων Σμύρνης), Μιτώσης (Ολυμπιακός), Σταματίου (Εθνικός Πειραιώς), Σκούφος (Προοδευτική) και Χριστόπουλος Δημήτρης (ΑΕΚ). Όλοι οι ανωτέρω, πλην του Νεστορίδη, φόρεσαν στην καριέρα τους και την φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας»
.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x