Γ' Εθνική

«Συγκινητική η μονιασμένη ΑΕΚ»

Μετά από πολλά χρόνια η ΑΕΚ είναι συσπειρωμένη. Δικαιολογεί απόλυτα το χαρακτηρισμό «Ένωση». Μια εικόνα που μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλεί στους παλαιμάχους της.

Σε κάθε επίπεδο και κάθε συγκέντρωσή της, η ΑΕΚ βγάζει πλέον υγεία. Αισιοδοξία. Ενωτικό κλίμα.

Και σ’ αυτό ένιωσαν την ανάγκη να σταθούν οι παλαίμαχοί της μετά την όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Σε ανακοίνωσή τους λοιπόν, οι παλιές δόξες της «Ένωσης» χαρακτηρίζουν συγκινητική την εικόνα μιας ομάδας μονιασμένης και ενωμένης.

Κι αφού τη χαρακτηρίζουν δείγμα του ότι «είναι διαφορετικό να είμαστε ΑΕΚ» ευχαριστούν όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας που έδωσαν το «παρών».


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει, όλες και όλους αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την πιο πετυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας των τελευταίων ετών. Ήταν όπως πάντα, μία διαφορετική γιορτή, όπως διαφορετικό είναι “το να είμαστε ΑΕΚ”.

Ήταν συγκινητική η εικόνα μίας ΑΕΚ μονιασμένης και ενωμένης, η οποία τίμησε σύσσωμη (όλα τα τμήματα) την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Παγκόσμιο, Γιώργο Αμερικάνο. Μελισσανίδης, Μπάγιεβιτς, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μαύρος, Τρόντζος, Κόντος και πολλοί άλλοι δήλωσαν “παρών”.

Όλη η ενωσίτικη οικογένεια έγινε ένα, Μπάσκετ, Βόλεϊ ανδρών-γυναικών, χάντμπολ. Στίβος, Ξιφασκία, Futsal, Σκάκι και οι Ακαδημίες μας με τους αθλητές, τους επικεφαλής και τους προπονητές. Δεν έλειψαν μεγάλες μορφές αντιπάλων όπως οι Τάκης Λουκανίδης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Καραπατής και Σάββας Παπάζογλου. Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή και η βράβευση του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη, Παντελή Βούλγαρη.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x