Γ' Εθνική

Όχι Κρήτη, αλλά… σπίτι ο Ανάκογλου

Χωρίς τον Ανάκογλου, που είναι τραυματίας και τιμωρημένος, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την Τετάρτη με τον Ερμή Ζωνιανών στην Κρήτη. Καμία επιστροφή από το μέτωπο των τραυματιών.

Μία ακόμη απώλεια βασικού παίκτη θα έχει η ΑΕΚ στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών, που θα γίνει την Τετάρτη στο γήπεδο του Γάλλου στο Ρέθυμνο (16:00) για την προτελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για… διπλό λόγο, καθώς αφενός μεν συμπλήρωσε κάρτες, αφετέρου δέχτηκε ένα χτύπημα στην αριστερή κνήμη στην προπόνηση της Δευτέρας και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Εκτός πέραν των Μπρέτσεβιτς και Ντακόλ, που έχουν χειρουργηθεί σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα, έμειναν και οι Καραγκιολίδης, Τσεβάς (ατομικό) και Θαναηλάκης (θεραπεία).

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κρήτη το μεσημέρι της Τρίτης μετά την προπόνηση που θα γίνει στις 12:30 στα Σπάτα βρίσκονται οι: Αργυρίου, Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Γροντής, Τσιρίλο, Μούργκα, Ράμα, Κέζος, Κάτσικας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας και Τσούπρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x