Γ' Εθνική

Κύριος έφυγε, κύριος έρχεται ο Μπρέσεβιτς

Την Κυριακή δεν έπαιξε απλά -έχοντας μάθει άσχημα νέα. Ήταν απ’ τους καλύτερους της ΑΕΚ. Και όσο «κύριος» έφυγε για την πατρίδα του, άλλο τόσο επιστρέφει απ’ αυτή ο Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Πιθανότατα δεν είναι ο σέντερ-φορ που πάντα ονειρεύονταν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Ούτε εκείνος που θα πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς όμως είναι σίγουρα φιλότιμος. Παίκτης που παίζει για την ομάδα. Και σίγουρα αξιοπρεπέστατη λύση -τουλάχιστον για το επίπεδο που αγωνίζεται τώρα η «Ένωση».

Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του Κροάτη ωστόσο είναι ο επαγγελματισμός του. Αυτός που επιβεβαιώθηκε εμφατικά απ’ την αντίδρασή του την Κυριακή. Τότε που ενώ είχε ενημερωθεί για τον θάνατο της γιαγιάς του (η οποία ήταν ο άνθρωπος που τον είχε μεγαλώσει) κι είχε τη συγκατάθεση του Τραϊανού Δέλλα ν’ αναχωρήσει για την πατρίδα του, επέλεξε να παίξει κανονικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Κι αφού το έκανε -σημειώνοντας την καλύτερή του εμφάνιση και τρία γκολ- ταξίδεψε στη συνέχεια για την Κροατία. Εκεί όπου παρευρέθηκε στην κηδεία, συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του κι απόψε το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί ξανά από Τετάρτη στις προπονήσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x