Γ' Εθνική

«Η δουλειά της ΑΕΚ βγαίνει στα παιχνίδια»

Το 8-0 με τον Μανδραϊκό ήταν το επιστέγασμα των εντυπωσιακών τελευταίων εμφανίσεων της ΑΕΚ. Οι οποίες, με τη σειρά τους, είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται, όπως είπε ο Δημήτρης Ανάκογλου

Προϊόντα της καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις χαρακτήρισε τις εντυπωσιακές τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΚ ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Μετά το ευρύ 8-0 επί του Μανδραϊκού (στο οποίο πέτυχε δυο γκολ) ο Έλληνας μέσος τόνισε ότι η ομάδα αρχίζει να ρολάρει και να βγάζει στο γήπεδο όσα θέλει ο προπονητής και οι παίκτες.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο δυσκολεύουν τα πράγματα γιατί ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Συνεχίζουμε την καλή πορεία που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Είναι καθοριστικό ότι σκοράραμε νωρίς. Στις κλειστές άμυνες το ένα γκολ σου ανοίγει χώρους και μπορέσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ στη συνέχεια», είπε ο Ανάκογλου στη NOVA.

Κι αφού τόνισε ότι «κάποια πράγματα αργούν να βγουν στο γήπεδο», σημείωσε πως «ο κόσμος βλέπει ότι η δουλειά στις προπονήσεις βγαίνει στα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x