Γ' Εθνική

Έρχεται… νεολαία στην ΑΕΚ

Τόπο στα νιάτα θα (συνεχίσει να) κάνει ο Τραϊανός Δέλλας στα τελευταία ματς της ΑΕΚ. Μετά τον Ντούνη -που θα μείνει κάτω απ’ τα δοκάρια- ο «Κολοσσός» ετοιμάζει για ντεμπούτο και τους Θαναηλάκη-Κέζο.

Τη δέσμευση ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένος να τηρήσει ο Τραϊανός Δέλλας.

Μετά τις αλλαγές που έκανε στο πρώτο παιχνίδι αφότου κλείδωσε και μαθηματικά η άνοδος, ο «Κολοσσός» προσανατολίζεται να δώσει ευκαιρίες και σε αυτό με τον Περαμαϊκό.

Ή τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (η οποία έγινε στο πλαστικό γήπεδο των Σπάτων, ώστε να εξοικειωθούν οι παίκτες για το παιχνίδι του Περάματος). Εκεί ο Δέλλας έδειξε καταρχάς την πρόθεση να δώσει επιπλέον χρόνο συμμετοχής στους Μούργκα και Ράμα. Αλλά και να δώσει ευκαιρία για ντεμπούτο σε δυο απ’ τους νεαρότερους «κιτρινόμαυρους»: Τον Θαναηλάκη και τον Κέζο.

Μετά τον Ντούνη λοιπόν (που άρπαξε την ευκαιρία με το Αιγάλεω και θα διατηρηθεί κάτω απ’ τα δοκάρια), ο Έλληνας επιθετικός προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης (δεδομένων και των απουσιών που υπάρχουν εκεί). Όσο για τον νεαρό μέσο δοκιμάστηκε στα χαφ μαζί με τον Γροντή, αλλά και τον Παληαρούτα -που ενδέχεται να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού.

Όσο για την άμυνα, ο Δέλλας έδειξε διατεθειμένος να διατηρήσει σχεδόν ίδια τη διάταξη, με τους Αργυρίου-Τσουμάγκα στα άκρα και τον Σταθάκη να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Τσούπρου δίπλα στον Τζανετόπουλο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x