Γ' Εθνική

Δεν σταματάει…

Την όγδοη μεταγραφή της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν θα αποτελέσει ο Ντάρκο Ζόριτς, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να σχεδιάσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση άλλων πέντε ποδοσφαιριστών.

Εδώ και καιρό στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τις επαφές και έχουν έρθει σε συμφωνία με ορισμένους ποδοσφαιριστές εν όψει της επόμενης σεζόν.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, όμως, δεν εφησυχάζουν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση του Ντάρκο Ζόριτς.

Όλα δείχνουν ότι ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός θα προστεθεί στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει η «Ένωση» και θα αποτελέσει την 8η προσθήκη στο ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, ύστερα από τους Μάνταλο, Φαγέ, Κολοβέτσιο, Ανέστη (μέσω της Ξάνθης), Λαμπρόπουλο (αυτοί έχουν ήδη υπογράψει), Σαρρή και Αραβίδη.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του συλλόγου (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Μπάγεβιτς) είναι σε συνεχή επαφή, ώστε η ΑΕΚ να περάσει… αέρα από τη Football League και να επιστρέψει στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Όπως γράφει η SportDay, πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει σε ακόμη πέντε μεταγραφές.

Πρόκειται για δεξιό και αριστερό μπακ, έναν παίκτη στα χαφ (αμυντικό μέσο), ένας ακραίο μέσο και ένα σέντερ φορ. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν θα υπάρχουν και παίκτες από την φετινή ομάδα και ο αριθμός τους δεν θα ξεπεράσει τους δεκαπέντε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x