Γ' Εθνική

«Free» ΑΕΚ

Σε επαφές με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται στην ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Φεύγει ο... βραχνάς Ψωμιάδη και αποσύρει την Παρασκευή την αγωγή ο Οικονομόπουλος.

Αγώνα δρόμου προκειμένου να διώξουν τον μεγαλύτερο βραχνά κάνουν στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Άνθρωποι της «Ένωσης» από το ξεκίνημα της εβδομάδας «τρέχουν» σε πυρετώδεις ρυθμούς με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να κλείσει οριστικά η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονη αισιοδοξία, έπειτα και από τις σημερινές επαφές –αν και αργία- ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και μέχρι το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, θα έχει υπογράψει την εκχώρηση των απαιτήσεων από την υπόθεση Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο και η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρωθεί, τότε θεωρείται βέβαιο πως ο Χάρης Οικονομόπουλος θα αποσύρει το πρωί της Παρασκευής την αγωγή του που κρατούσε «εγκλωβισμένη» την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x