Stoiximan Super League

«Στέλνουν» Λέοβατς στον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μαρίν Λέοβατς στον ΠΑΟΚ, αφού στην Κροατία αναφέρουν πως το παιχνίδι της Ριέκα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της πρώτης.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μαρίν Λέοβατς στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης μπακ αποτελεί εισήγηση του Ιγκόρ Τούντορ και στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι το πρόσφατο παιχνίδι της Ριέκα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν το τελευταίο του, προτού αποχωρήσει για να ενσωματωθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την υπόθεση του 27χρονου άσου έχει αναλάβει προσωπικά – όπως και τις υπόλοιπες – ο Φρανκ Άρνεσεν και, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Στην Κροατία αναφέρουν πως η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λέοβατς, ο οποίος θα λάβει την τελική του απόφαση, έχοντας στα χέρια του πρόταση και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ωστόσο, εκείνος φαίνεται πως θέλει να παίξει μακριά από την πατρίδα του.

Εν τω μεταξύ, μετά από έναν μήνα φαίνεται πως βρίσκεται λύση και για την αποχώρηση του Φακούντο Περέιρα από τους Θεσσαλονικείς. Μέχρι σήμερα ο Αργεντινός άσος κάνει ατομικές προπονήσεις, την ώρα που ο μάνατζέρ του και ο Άρνεσεν βρίσκονται σε καθημερινή σχεδόν επαφή και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x