Ιταλία

Το μεγάλο… φάουλ του Πίρλο

Όταν η μπάλα στήνεται και πίσω της είναι ο Πίρλο, το γκολ είναι αναπόφευκτο. Επιλέγοντας όμως την καλύτερη 11άδα του CL (κι αφήνοντας έξω τον Ζιντάν) ο Ιταλός δεν το εκτέλεσε, αλλά το… έκανε το φάουλ.

Η επιλογή μιας ιδανικής ενδεκάδας είναι εντελώς θέμα γούστου.

Όσο αντικειμενικά κι αν το αντιμετωπίσεις είναι σχεδόν αδύνατο να μη βγουν στην επιφάνεια οι… αδυναμίες σου. Κι αυτό, όπως φαίνεται, συμβαίνει και στους πολύ μεγάλους. Σαν τον Αντρέα Πίρλο, για παράδειγμα.

Ενόψει της συμπλήρωσης 130 συμμετοχών στο Champions League, η «Daily Mail» ζήτησε απ’ τον Ιταλό να επιλέξει την καλύτερη ομάδα του θεσμού κατά τον ίδιο. Και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο… συζητήσιμο. Γιατί ok, δυο κούπες σήκωσε με τη Μίλαν, κατανοητό είναι να συμπεριλάβει πολλούς συμπαίκτες του σε αυτή. Ακόμα κι αν έβαλε τη… μισή ομάδα μέσα.

Άντε, πες ότι και ο αποκλεισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι επειδή συμπαθεί (κι επέλεξε κανονικά) τον Μέσι. Το να αγνοείς όμως τον Ζινεντίν Ζιντάν είναι κάτι που δεν το θέλει ούτε ο θεός, ούτε ο… Ματεράτσι.

Αναλυτικά η ιδανική ενδεκάδα του Πίρλο (σε σχηματισμό 4-3-3) είναι η εξής: Μπουφόν - Λαμ, Μαλντίνι, Καναβάρο, Καφού - Σκόουλς, Γκατούζο, Τσάβι - Κακά, Μέσι, Ιντζάγκι.

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x