Πορτογαλία

Τη σκότωσε!

Τα πάνω κάτω έφερε η Μαρίτιμο στον ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ, καθώς επικράτησε 2-1 της Πόρτο και πλέον καλείται να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο στη διοργάνωση κόντρα στην Μπενφίκα.

Ιστορία έγραψε η Μαρίτιμο στον ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ κόντρα στην Πόρτο, καθώς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη "ανατροπή" και, επικρατώντας 2-1 των «δράκων» μέσα στην έδρα της, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Δυνατότερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Εβάντρο στο 32', ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκάγιο έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Η Μαρίτιμο, όμως, δεν έμεινε εκεί και στο 45', λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μαρέγκα έκανε την "ανατροπή", γράφοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Πόρτο αύξησε κατά πολύ την πίεσή της, με τους γηπεδούχους να παίζουν "σκυλίσια" άμυνα και να καταφέρνουν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος.

Έτσι, η Μαρίτιμο κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στις 25/4, διεκδικώντας κόντρα στους «αετούς» το πρώτο Λιγκ Καπ στην ιστορία της.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x