Πορτογαλία

Θέλει τον Σίλβα η Πόρτο

Νέα προσπάθεια για την απόκτηση του Ράφα Σίλβα θα κάνει το καλοκαίρι η Πόρτο, το έργο της όμως δε θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και στο «παιχνίδι» φαίνεται πως έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πόρτο - Σίλβα, μέρος δεύτερο.

Νέα προσπάθεια -μετά την αποτυχημένη του Ιανουαρίου- για την απόκτηση του Ράφα Σίλβα θα επιχειρήσει το καλοκαίρι η Πόρτο, η περίπτωση του 22χρονου Πορτογάλου μέσου, ωστόσο, έχει δύο μεγάλα «αγκάθια».

Το πρώτο, είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπράγκα. Ο Πίντο ντα Κόστα, δεν επιθυμεί να καταβάλλει τη ρήτρα, ύψους 20 εκ. ευρώ και ψάχνει τη «φόρμουλα» για να πάρει σε καλύτερη τιμή τον διεθνή χαφ.

Όπως αναφέρει η «A Bola», είναι πολύ πιθανόν να συμπεριλάβει στην πρότασή του έμψυχα ανταλλάγματα, ώστε να μειωθεί το κόστος. Ο Χοσούε, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπράγκα, θα μπορούσε να είναι μια τέτοια περίπτωση.

Το δεύτερο αγκάθι, είναι το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον ποδοσφαιριστή, με σκάουτερ των «κόκκινων διαβόλων» να παρακολουθούν εδώ καιρό τον ποδοσφαιριστή και να έχουν σχηματίσει καλή άποψη.

Ο Ράφα Σίλβα αγωνίζεται κατά βάση ως αριστερός εξτρέμ, με την χρηματιστηριακή του αξία να έχει εκτιναχθεί τη φετινή σεζόν, όπου μετρά 9 γκολ και 8 ασίστ 40 διοργανώσεις, θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Euro.



Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x