Stoiximan Super League

Θέλει τον δικό του Ιμπαγάσα ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει έναν ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή με χαρακτηριστικά όπως και εκείνα που είχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει τελειώσει την καριέρα του. Τα χαρακτηριστικά του όμως ακόμη και σήμερα λείπουν από τον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα το έχει διαπιστώσει αυτό και, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Livesport, σκοπεύει να κάνει την εισήγηση του στους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων για να αναζητηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει ικανότητες όπως και αυτές που είχε ο «Κάνιο».

Ο πορτογάλος τεχνικός θέλει τη νέα αγωνιστική σεζόν να έχει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται είτε δίπλα στον αμυντικό χαφ είτε πιο μπροστά και θα μπορεί να καθοδηγεί το παιχνίδι της ομάδας όπως έκανε και ο Ιμπαγάσα.

Φυσικά και υπάρχουν ποδοσφαιριστές ήδη στην ομάδα που έχουν κάποιες από τις «αρετές» του Ιμπαγάσα. Ο Φορτούνης τον οποίο όμως ο Σϊλβα εκτιμά απεριόριστα και δεν έχει ως σκοπό να περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του. Υπάρχει και ο Τσόρι ο οποίος όμως αν και έχει συμβόλαιο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει εάν έρθει κάποια καλή πρόταση από την πατρίδα το υ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x