Πορτογαλία

Θέλει Καρνέζη η Μπενφίκα

Στόχος της Μπενφίκα φέρεται να είναι ο Ορέστης Καρνέζης ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιαν Όμπλακ. Ο Έλληνας διεθνής πάντως υπολογίζεται κανονικά στην Ουντινέζε στην οποία ανήκει.

Ο Ορέστης Καρνέζης αν και βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή της Ουντινέζε (πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Γρανάδα), Φραντσέσκο Γκουιντολίν, για την θέση κάτω από τα γκολπόστ, δεν σταματά να αποτελεί στόχο άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Αυτή τη φορά το έντονο ενδιαφέρον για τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού προέρχεται από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την Μπενφίκα.

Οι πρωταθλητές της Primeira Liga πούλησαν τον Γιαν Όμπλακ στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τώρα έχουν βγει στη… γύρα για τον αντικαταστάτη του.

Ο ηλεκτρονικός Τύπος, λοιπόν, από την Ιταλία και την Πορτογαλία υποστηρίζει πως ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ έχει προταθεί στους «αετούς» και η περίπτωση του εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Πάντως ο Καρνέζης έχει συμβόλαιο για ακόμη τέσσερα χρόνια κάτι που δεν θα διευκολύνει την όποια συμφωνία για τη μεταγραφή.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x