Ισπανία

Επίσημο: Ρήξη επιγονατιδικού τένοντα ο Τερ Στέγκεν, χάνει ολόκληρη τη φετινή σεζόν

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα νέα για τον Τερ Στέγκεν, με την Μπαρτσελόνα να ενημερώνει ότι υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 8 μήνες.

Επιβεβαιώθηκαν τα άσχημα νέα για τον Τερ Στέγκεν.

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Βιγιαρεάλ για την 6η αγωνιστική της ισπανικής La Liga, με την αντίδρασή του να δείχνει ότι δεν πρόκειται για έναν απλό τραυματισμό.

Τελικά, όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα», μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος Γερμανός γκολκίπερ υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του πόδι και θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράση για τουλάχιστον 8 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.



Λίγο αργότερα, η Μπαρτσελόνα μέσω μιας ανάρτησής της στα social media έστειλε μήνυμα στήριξης στον τερματοφύλακά της, συνοδεύοντας μια φωτογραφία του με τη λεζάντα «Μείνε δυνατός αρχηγέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x