Stoiximan Super League

Τελειώνει με «Σίφο» και φεύγει ο Βόκολος

Σύντομα αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ για να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, την ώρα που ο Λεωνίδας Βόκολος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Βραζιλία.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ για να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να συζητήσει την παραμονή του Κροάτη στόπερ στο «τριφύλλι».

Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή, ενώ ο διεθνής άσος είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως του έχει γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (κάτι που επιθυμούσε ο ίδιος εξ αρχής).

Πάντως, στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης και δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει γνωστή η παραμονή του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να προετοιμάζεται για το υπερατλαντικό ταξίδι του στη Βραζιλία, όπου θα τσεκάρει ποδοσφαιριστές και θα έχει τις σχετικές επαφές με τους ατζέντηδές τους ή τους συλλόγους τους.

Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί μόλις τελειώσουν οριστικά οι υποθέσεις του Πέτριτς και του «Σίφο». Στόχος της διοίκησης είναι να μεγαλώσει ο κύκλος των επαφών της, με μία μάλιστα χώρα που βγάζει εξαιρετικούς παίκτες και ενισχύει σημαντικά ομάδες ανά την Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x