Euro 2016

Τα βρήκαν για τα πριμ

Σε συμφωνία με τους αρχηγούς της Εθνικής για τα πριμ πρόκρισης στο Euro 2016 ήρθε ο Γιώργος Σαρρής. Τα είπε με Ρανιέρι και παίκτες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει Ρουμανίας.

Σε τυπική υπόθεση εξελίχθηκε το θέμα των πριμ των διεθνών για ενδεχόμενη πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Euro 2016. Ο Γιώργος Σαρρής επισκέφτηκε την Τετάρτη την αποστολή της ομάδας και έπειτα από συζήτηση –που ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, παρουσία του παρουσία του προϊσταμένου του Λογιστηρίου της ΕΠΟ κ. Θεοφίλου – ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τα «βρήκε» με τους αρχηγούς για τα μπόνους.

Στην περίπτωση που σφραγιστεί το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, η ΕΠΟ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό μεταξύ 11-12 εκατ. ευρώ (μικτά) από την UEFA. Στην συμφωνία με τους νέους αρχηγούς το ποσό που συμφωνήθηκε να δοθεί έκλεισε ανάμεσα στα 5.50 και 6 εκατ. (μικτά) κι όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια οι διεθνείς θα λάβουν το 50% των χρημάτων που θα δοθούν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η ατζέντα του Σαρρή περιελάμβανε και συνάντηση με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Ιταλό να τον ενημερώνει αναλυτικά για τις εξελίξεις στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Ρουμανία. Παράλληλα, στο δείπνο που ακολούθησε με τους διεθνής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη στο προσεχές ματς της
«γαλανόλευκης».

Από την μεριά τους, οι ποδοσφαιριστές τον ευχαρίστησαν για την στήριξή του και υποσχέθηκαν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του Euro.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x