Stoiximan Super League

«Ζήτησε εισιτήρια ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

Συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας για τους επικείμενα ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με Skoda Ξάνθη και ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, με την ομάδα της Ριζούπολης να ενημερώνει σχετικά.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αντικείμενο συζήτησης σήμερα για τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει των επικείμενων αναμετρήσεων με την Skoda Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση ενημέρωσε πως δεν παρευρέθηκε άνθρωπος της ακριτικής ΠΑΕ στην πρώτη και θα βρεθούν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας στη Ριζούπολη.

Όσον αφορά το ματς με τους Θεσσαλονικείς, υπήρξε σχετικό αίτημα, όμως ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αναμένεται να απαντήσει αρνητικά.

Η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει των εντός έδρας αγώνων του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο την Skoda Ξάνθη για το πρωτάθλημα (Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014, 17:15) και τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο (Πέμπτη, 13/2/2014, 20:00).

Στην σύσκεψη για την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος της φιλοξενούμενης ομάδας και δεν κατατέθηκε αίτημα για παραχώρηση εισιτηρίων.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζήτησε 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απάντησε θετικά στο αίτημα ενώ η Αστυνομία παρέπεμψε το θέμα στον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, στον οποίο θα εισηγηθεί την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και τη μη χορήγηση εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x