Stoiximan Super League

Ζητείται φορ

Το βάρος στην απόκτηση επιθετικού έχουν ρίξει στην ΑΕΚ. Μεγάλος στόχος ο Μανιάς, αρέσει ο Κάντζι, δυσκολεύει του Παπαδόπουλου. Αρέσει ο νεαρός Αργυρίου. Ανταγωνισμός από ΠΑΟ για Κουτρουμπή.

Δυσκολίες στην ανεύρεση ενός ικανού να ηγηθεί της επίθεσης της ομάδας σέντερ φορ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ. Λόγω… θέσης, οι περισσότεροι έχουν υψηλό κασέ και διστάζουν να πουν εύκολα το «ναι» για να αγωνιστούν στην τρίτη κατηγορία, έστω κι αν η ομάδα που δημιουργείται από την «Ένωση» μοιάζει πως θα είναι… περαστική από εκεί.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μάλλον διαγράφεται από τη λίστα της ΑΕΚ. Ο έμπειρος φορ προτιμά να αναζητήσει πρόταση στο εξωτερικό και έχει χαμηλά στη λίστα των επιλογών του την «Ένωση».

Μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων», αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολος να επιτευχθεί, είναι ο Μιχάλης Μανιάς. Ο 23χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου του, ενώ έχει κι άλλες προτάσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Football League με 18 γκολ.

Στους ανθρώπους της ΑΕΚ αρέσει και ο Μακούντα Κάντζι της Καλλονής, ωστόσο έχει πολύ υψηλό κασέ κι αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την ομάδα του. Ο 28χρονος φορ από τη Γκαμπόν έχει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και του εξωτερικού.

Πέραν του σέντερ φορ που θα αποκτηθεί και θα προορίζεται για βασικός, στην ΑΕΚ αναμένεται να παραμείνει ένας εκ των Θωμά Τσίτα και Νίκου Κατσικοκέρη.

Ξεχωρίζουν Αργυρίου

Προ λίγων ετών η μεταγραφή του Ανέστη Αργυρίου δεν είχε «βγει» στην ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ. Όμως ένας άλλος συνεπώνυμός του προβάρει τη φανέλα. Ο λόγος για τον Νίκο Αργυρίου, τον 18χρονο άσο που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις δοκιμές που γίνονται τις τελευταίες μέρες στα Σπάτα. Μάλιστα είναι ο μοναδικός που έχει περάσει δύο φορές από το μικροσκόπιο του Τραϊανού Δέλλα. Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την εναλλακτική λύση του Σωκράτη Τσουκαλά για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ανταγωνισμός από Παναθηναϊκό για Κουτρουμπή

Μεγάλο ανταγωνιστή για τον Γιώργο Κουτρουμπή απέκτησε η ΑΕΚ. Ο 22χρονος αμυντικός έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, που φέρεται να του προσφέρει 65.000 ευρώ το χρόνο και τη δυνατότητα να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Η παραμονή του στην «Ένωση» δυσκολεύει, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα.

Στο μεταξύ, Γροντής και Τσούπρος περιμένουν την κατάθεση πρότασης της ΑΕΚ και θεωρείται σίγουρη η παραμονή τους, ενώ ακόμη είναι ασαφές τι θα γίνει με τους Μητρόπουλο, Καραλή, Κουρέλλα, Νικολόπουλο και Φέτση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x