Stoiximan Super League

Ζήκος: «Γι' αυτό ο Γιόνσον είναι καλύτερος από Εμβιλά και Πέρεθ»

Στις ενστάσεις που προκάλεσε η άποψή του ότι ο Γενς Γιόνσον είναι ο κορυφαίος αμυντικός χαφ στη Super League απάντησε ο Άκης Ζήκος.

Την αποθεωτική άποψη που εξέφρασε για τον Γενς Γιόνσον υπερασπίστηκε ο Άκης Ζήκος. Με ανάρτησή του στο instagram, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ υποστήριξε ότι ο Δανός είναι ο κορυφαίος αμυντικός χαφ στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από το πλήθος σχολίων που δέχθηκε λοιπόν και τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από followers, επανήλθε με νέο ποστάρισμα, εξηγώντας:

«Για να μην μπερδευόμαστε. Αμυντικά χαφ ήταν και οι Ρεδόνδο, Μακελελέ, Σκόουλς, Κατσουράνης, Βιεϊρά και πολλοί άλλοι.

Η κουβέντα γίνεται για το αν ο Γιόνσον είναι ή δεν είναι καλύτερος αμυντικός χαφ σε σύγκριση με τον Πέρεθ και τον Εμβιλά.

Η απάντηση είναι απλή:

Ο Εμβιλά μπορεί να ήταν κάποια στιγμή καλύτερος από τον Γιόνσον -αν ήταν- αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι. Ο Πέρεθ είναι πολύ καλός χαφ, αλλά δεν είναι καθαρός αμυντικός χαφ.

Ο Γιόνσον είναι αυτή τη στιγμή, κατά τη γνώμη μου, ο μόνος καθαρός αμυντικός χαφ και ο καλύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πόσω μάλλον όταν θα πρέπει να αγωνιστεί και να προσαρμοστεί σε ένα καινούριο περιβάλλον με πολλούς νέους παίκτες και έναν νέο προπονητή»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x