Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Να συνεχίσω έτσι με πολλές ασίστ και γκολ»

Οι δηλώσεις του Ζέλσον Μαρτίνς μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού επί του Βόλου, αναμέτρηση στην οποία δημιούργησε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Χαρούμενος με την εξαιρετική του παρουσία στην περίοδο προετοιμασίας αλλά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, δήλωσε ο Ζέλσον Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Πειραιτών στη νίκη (0-2) τους επί του Βόλο, έχοντας δύο ασίστ. Μάλιστα, σημείωσε ότι θέλει να συνεχίσει να βοηθάει τους «ερυθρόλευκους» (και) μ' αυτόν τον τρόπο, ενώ αναφέρθηκε και σε ομαδικό επίπεδο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω πως όλοι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια, να προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε.

Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τα πάω τόσο καλά στην προετοιμασία αλλά και τώρα που ξεκινήσαμε και μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω στις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να συνεχίσω έτσι με πολλές ασίστ και γκολ
», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x