Stoiximan Super League

Χωρίς Ρισβάνη με Παναιτωλικό

Μόνο τον Σπύρο Ρισβάνη δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του για το 2014 θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Σε αυτό το παιχνίδι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Σπύρο Ρισβάνη, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός λογικά από Δευτέρα θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Για το ματς στο Αγρίνιο δεν υπολογίζεται ούτε ο Μπαϊράμι, ο οποίος όμως ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και σύντομα αναμένεται να ενταχθεί πλήρως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ εκτός έμεινε και ο Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Σε ότι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x