Stoiximan Super League

Χτύπησε ο Σκόνδρας

Ένα απρόοπτο συνέβη στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιάννης Σκόνδρας χτύπησε στη γάμπα. Αναμένεται να αξιολογηθεί το πρόβλημα. Προπονήθηκαν χαλαρά οι Τζαβέλλας και Σαββίδης.

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, ενόψει του επαναληπτικού με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, αυξάνονται. Το κλίμα στους Θεσσαλονικείς ήταν ήδη βαρύ από το 1-0 στην Μολδαβία και η ισοπαλία με την Καλλονή επιβάρυνε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Στην πρωινή προπόνηση της ομάδας ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα, αφού ο Γιάννης Σκόνδρας δέχθηκε χτύπημα στην γάμπα και η περίπτωση του αναμένεται να αξιολογηθεί την Τρίτη (26/8).

Στη λίστα των τραυματιών παραμένουν οι Κυριάκος Σαββίδης, που αποχώρησε από τον αγώνα της Κυριακής με κάκωση στον αριστερό αστράγαλο, και Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν πιο χαλαρά, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα της Πέμπτης (28/08).

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει Ζίμπρου, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες βασικοί κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης, να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Την φυσική τους κατάσταση και τα τελειώματα δούλεψαν οι υπόλοιποι. Ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x