Stoiximan Super League

Χτύπησε «καμπανάκι» στον Ατρόμητο η Νότιγχαμ

Έχοντας αρκετές μεταπτώσεις στο παιχνίδι του και ψάχνοντας τους συνδυασμούς του δημιουργικά, ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Περιστέρι (0-3) σε ένα διδακτικό φιλικό εν όψει Europa.

Λένε ότι τα φιλικά απευθύνονται κυρίως στους προπονητές, οπότε το σημερινό του Ατρόμητου κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο από τον αγγλικό σύλλογο, σε ένα παιχνίδι που προβλημάτισαν τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό σκέλος, αφού στις λίγες φάσεις που δέχθηκαν στην εστία του Μπάλαζ Μέγερι δεν μπόρεσαν να έχουν σωστή αντίδραση, ενώ και οι φάσεις που έβγαλαν ήταν λίγες.

Η ομάδα του Λαμουσί άνοιξε το σκορ στο 19' με κεφαλιά του Αμεόμπι στο δεύτερο δοκάρι και αφού η μπάλα πέρασε από όλο τον κόσμο, στο 64' ο Ντόουσον μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα από εξαιρετική ομαδική ενέργεια των συμπαικτών του και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα εκπληκτικό σουτ του Λόλεϊ από τα 30 μέτρα.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Περιστερίου που θα είναι και το τελευταία εν όψει του β' προκριματικού γύρου του Europa League θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες και απλά έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα λεπτά, η Νότιγχαμ εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν είχαν μπει στις απαιτήσεις του αγώνα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Αμεόμπι που είχε μείνει αμαρκάριστος από τον Μάντσον έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Ο Ατρόμητος αφυπνίστηκε στα επόμενα λεπτά και άρχισε να δηλώσει την παρουσία του, αρχικά με μία φιλόδοξη προσπάθεια του Βέλλιου στο 26’, ενώ στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 35’ ένα πολύ ωραίο σουτ του Χαρίση λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία της Νότιγχαμ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Περιστεριώτες μπήκαν ακόμα πιο δυνατά, χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 51’ με τον Κορτ, με το πλασέ του να κοντράρει σε αμυντικούς, αλλά στο 64’ η Νότιγχαμ βρήκε και δεύτερο γκολ, καθώς έπειτα από εξαιρετική συνεργασία από τα αριστερά, ο Ντόουσον έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στο ματς τους Ουγκράι και Φάρλεϊ Ρόσο με τους δύο παίκτες να έχουν από δύο καλά σούτ, αλλά ο τελευταίος λόγος άνηκε και πάλι στη Νότιγχαμ, όταν στο 91’ ο Λόλεϊ με εξαιρετικό σουτ «ζωγράφιζε» τον Μέγερι για το τελικό 3-0.



Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι, Κιβρακίδης (78’ Νάτσος), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Κάχιλα), Κατράνης (82’ Αθανασίου), Χαρίσης (82’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69’ Ουγκράι), Ενσικουλού (69’ Ρόσα), Ούμπιδες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (82’ Γιακουμάκης)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Λαμουσί): Μούριτς, Νταρίκβα, Ριμπέιρο, Μιλόσεβιτς, Φιγκεϊρέδο, Γουάτσον, Τζόνσον, Έντσερ (69’ Όσμπορν), Άπια, Αμεόμπι (69’ Άντομαχ), Γουόκερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x