Stoiximan Super League

Χριστόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ευρώπη και Κύπελλο οι στόχοι του ΟΦΗ-Θλιβερό που δύσκολα βρίσκεις Έλληνες»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ να γράψει ιστορία κατακτώντας το Κύπελλο και βγαίνοντας στην Ευρώπη χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-2) και χαρακτήρισε θλιβερό να μην έχουν πολλούς Έλληνες παίκτες οι ομάδες της κατηγορίας, κάτι που δεν ακολουθεί ο ΟΦΗ επενδύοντας στο ελληνικό στοιχείο.

Αναλυτικά ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-τη νίκη του ΟΦΗ στην Τούμπα: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, στην έδρα του πρωταθλητή. Όμως ήμασταν έτοιμοι, αγωνιστήκαμε σκληρά, ήμασταν καλά προετοιμασμένοι τακτικά και γι’ αυτό ήρθε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό που ψάχνουμε είναι η σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα. Σίγουρα θα υπάρχουν και άσχημα αποτελέσματα, αλλά όταν υπάρχει σταθερότητα και πλάνο θα έρθουν τα πράγματα από μόνα τους όπως θέλουμε».

-τη στήριξη του ΟΦΗ στους Έλληνες παίκτες: «Πλέον δύσκολα βρίσκεις στις ελληνικές ομάδες πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι θλιβερό, γιατί δεν υστερούμε σε τίποτα. Όμως ο ΟΦΗ στηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αποδεικνύεται πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πως οι Έλληνες ποδοσφαιριστές πρέπει να βγαίνουν από τη ζώνη ασφάλειάς τους, εμένα με βοήθησε πολύ που πήγα στην Κροατία, σε όλα τα επίπεδα».

-τους στόχους του ΟΦΗ: «Στόχος είναι η ομάδα να βγει στην Ευρώπη και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία, προσπαθούμε να το έχουμε στο μυαλό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Ξεχνάμε το διπλό στον ΠΑΟΚ και τώρα εστιάζουμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Βόλο και να προχωρήσουμε στον θεσμό, γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία φέτος με την ευνοϊκή κλήρωση».

-τη νέα συνεργασία του με τον Μίλαν Ράσταβατς: «Ο κ. Ράσταβατς βρήκε την ομάδα έτοιμη, όπως είπε και ο ίδιος. Εγώ είχα συνεργαστεί μαζί του στον Αστέρα και μου ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστώ. Γνωρίζω το πλάνο του και πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά, όταν προσαρμοστούμε όλοι στη φιλοσοφία του νέου προπονητή».

-το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι φέτος απρόβλεπτο και αυτό το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Οι μικρές ομάδες κοιτάζουν στα μάτια τις μεγάλες. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x