Stoiximan Super League

Χουάνμα για φορ ο Αστέρας

Σε προφορική συμφωνία με τον Χουάνμα Ντελγκάδο, Ισπανό φορ που αγωνιζόταν στην Αλαβές, έχει έρθει ο Αστέρας Τρίπολης. Κοντά και σε εξτρέμ από τη Χιλή οι Αρκάδες.

Έτοιμος να… ψωνίσει και πάλι από την Ισπανία είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Χουάνμα Ντελγκάδο, τον 22χρονο σέντερ φορ που αγωνιζόταν στην Αλαβές. Ο πανύψηλος επιθετικός (1,90μ.) είχε φέτος 8 γκολ σε 28 εμφανίσεις με την ισπανική ομάδα βοηθώντας την να εξασφαλίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα γίνει ο τέταρτος Ισπανός της ομάδας μετά τους Ουσέρο, Ναβάρο και Καστέλς, ενώ θα αποτελέσει την τέταρτη προσθήκη της ομάδας μετά τους Λισγάρα, Ζησόπουλο και Ζαραδούκα.

Κλείνει Χιλιανό εξτρέμ, περιμένει Σανκαρέ

Ο Αστέρας δεν σταματά εκεί, καθώς είναι κοντά στην απόκτηση εξτρέμ από τη Χιλή. Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει, αλλά εκτός απροόπτου η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Από εκεί και πέρα, ακόμη αναμένεται η απάντηση του Καλίφα Σανκαρέ στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. Ακόμη κι αν η απάντηση είναι αρνητική, είναι πιθανό να μην υπάρξει άλλη προσθήκη αμυντικού, καθώς υπάρχει το δίδυμο Μπαρτολίνι-Κουρμπέλη, που λογίζεται σαν βασικό, ο Λισγάρας ως εναλλακτική λύση, αλλά και οι Πιπίνης, Ζησόπουλος και Κοντοές που μπορούν να προσφέρουν στη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x