Stoiximan Super League

Αποθέωση στα Γιάννενα

Μέσα σε χειροκροτήματα και συνθήματα από αρκετούς φίλους του έφτασε το μεσημέρι στα Γιάννενα και λίγο αργότερα προπονήθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

Στα Γιάννενα αφίχθη το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00).

Τους «πράσινους» στο αεροδρόμιο περίμεναν-πέραν του Νίκου Νταμπίζα που είχε φτάσει μια μέρα νωρίτερα στην πόλη-αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας για να τους χειροκροτήσουν θερμά και να φωνάξουν συνθήματα επιβραβεύοντας τις καλές τους εμφανίσεις. Μάλιστα οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες με τους φιλάθλους, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ αποδείχτηκε ο πιο δημοφιλής και είχε την περισσότερη ζήτηση.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σε γήπεδο στην περιοχή Πέραμα, όπου παρόντες ήταν περίπου 150 φίλοι τους.

Εκτός πλάνων είναι οι ασθενείς Πράνιτς και Σπυρόπουλος, οι τραυματίες Πέτριτς και Μπαϊράμι, καθώς και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να διατηρήσει τον Μέντες στο κέντρο της άμυνας, με παρτενέρ αυτή τη φορά τον Σίλντενφελντ. Καπίνο στο τέρμα, Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος σε ρόλο μπακ, Λαγός ως αμυντικό χαφ με Ζέκα, Αμπέντ και Ατζαγκούν στο «ρόμβο» και Κλωναρίδης ή Καρέλης με τον Μπεργκ στην επίθεση αναμένεται να είναι το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x