Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Το παράθυρο για Μεϊτέ και τα δεδομένα για Μάριν»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στην υπόθεση Μεϊτέ και τη δύσκολη περίπτωση Μάριν για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ εγκατέλειψε την περίπτωση Μεϊτέ αλλά δεν είναι εντελώς απίθανο να ενεργοποιηθεί εκ νέου αν δεν βρει άμεσα άλλον χαφ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει άλλο τον Μεϊτέ. Ο Ρουί Κόστα ήταν στη Θεσσαλονίκη για τον Παυλίδη και ενημερώθηκε η Μπενφίκα πως παύει να ισχύει η προσφορά. Πλέον αναζητείται άλλη λύση, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια ανατροπή όπως με τον Καμαρά. Μέχρι ο ΠΑΟΚ να πάρει άλλον χαφ ή να βρει ομάδα ο Μεϊτέ, δεν είναι τίποτα απίθανο. Αυτή τη στιγμή πάντως ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βρει παίκτη στο επόμενο δεκαήμερο, ο Λουτσέσκου ξεκάθαρα ήθελε τον Μεϊτέ, αλλά δεν γίνεται να περιμένει άλλο. Ο Ρουμάνος Μάριν έχει προταθεί αλλά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει άμεσα λόγω και της παρουσίας του στο Euro», τόνισε.

Τέλος, για την άφιξη του Μαντί Καμαρά είπε πως «… θα υπογράψει για τρία χρόνια και θα είναι από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας», ενώ σχολίασε και την κλήρωση του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x