Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Την άλλη εβδομάδα θα τελειώσει του Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ, είτε θετικά είτε αρνητικά»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, όπως το μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο θέμα της αγοράς των δικαιωμάτων του Σουαλιό Μεϊτέ στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ότι εξήγησε ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα για τον ΠΑΟΚ, είτε θετικά είτε αρνητικά. Σημείωσε, δε, ότι θεωρεί ότι θα υπάρχει ευτυχής κατάληξη για τους Θεσσαλονικείς, υπογραμμίζοντας βέβαια ότι δεν είναι κάτι το δεδομένο.

«Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα του Μεϊτέ είτε θετικά είτε αρνητικά. Νομίζω θα συμφωνήσουν στο τέλος, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά. Υπάρχει μια απόσταση, ένας εκνευρισμός, αλλά έτσι είναι οι διαπραγματεύσεις. Νομίζω ότι και οι δύο έχουν δίκαιο. Έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ και σου λέει ''γιατί να μειώσω εγώ τις αποδοχές μου''; Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ περίμενε κάτι άλλο. Νομίζω θα τα βρουν στο τέλος. Εάν όχι, θα κυνηγήσει κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα.

«Με Κεντζιόρα υπάρχει αισιοδοξία γιατί υπάρχει μεγάλη θέληση και από τον ΠΑΟΚ και από τον ποδοσφαιριστή και στο τέλος συνήθως γίνεται αυτό που θέλει ο παίκτης», σημείωσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x