Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Μπόβε, Κόλεϊ, Μπακαγιόκο και Ταχίροβιτς στον ΠΑΟΚ»

Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ με τις αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος τρέχει με τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αφού αρχικά αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς, συνέχισε με τα ονόματα που συνδέονται με τον «δικέφαλο του Βορρά»:

-Όσον αφορά τον Εντοάρντο Μπόβε ξεκαθάρισε ότι είναι η πιο δύσκολη περίπτωση από όσες εξετάζει για τη μεσαία γραμμή και το παλεύει με κάθε πιθανό τρόπο για να τον κάνει δικό του.

-Στο θέμα του στόπερ έκανε λόγο ότι είναι προχωρημένα τα πράγματα με τον Ομάρ Κόλεϊ και απομένουν λεπτομέρειες, ενώ στόχος είναι να αποκτηθεί και δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός.

-Για τον Τιμουέ Μπακαγιόκο επισήμανε πως είναι η πιο βατή περίπτωση, με τον Γάλλο μέσο να επιδιώκει επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προκειμένου να τους διαβεβαιώσει ότι είναι σε καλή κατάσταση, μια επικοινωνία που έφερε αποτέλεσμα.

-Με τον Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς του Άγιαξ που γράφτηκε τη Δευτέρα (26/08) σχολίασε ότι οπισθοχώρησε η περίπτωσή του, τονίζοντας συνολικά ότι ακόμη και σε... μια ώρα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x