Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τα πλάνα του ΠΑΟΚ για ενδεκάδα - Ερωτηματικό το δίδυμο των στόπερ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (30/10) ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής (30/10, 19:30) εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε αρχικά τις επιλογές που απαρτίζουν την αποστολή του «δικεφάλου του βορρά», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η απουσία του Ράφα Σοάρες αποτελεί μια έκπληξη, με τον Πορτογάλο ωστόσο να «πληρώνει» ως έναν βαθμό το μέτριο παιχνίδι του στην Σκωτία.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι με την «Ένωση», ξεκαθαρίζοντας πως το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας παραμένει «ερωτηματικό», όπως επίσης και το αν θα ξεκινήσει ο Τάισον ή ο Ντεσπόντοφ.

Τέλος, μίλησε για την επιλογή του Σαμάτα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι στο αρχικό σχήμα αντί του Τόμας, τονίζοντας πως η παρουσία του Τανζανού φορ θα προσφέρει σε δύναμη και ύψος σε σχέση με τον έτερο επιθετικό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x