Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Στον ΠΑΟΚ γίνεται ό,τι θέλει ο Λουτσέσκου - Πάει χωρίς ανάσα μέχρι τη διακοπή η ομάδα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μέχρι τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, δεν έχει κάποιο κενό ο ΠΑΟΚ, αφού παίζει στις 7 και 14 Μαρτίου για την Ευρώπη, ενώ παράλληλα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μία εμβόλιμη για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε πάρα πολύ κατάσταση σε αυτό το διάστημα, με ψυχολογία, χωρίς απουσίες και θα γυρίσει κάποια στιγμή ο Εκόνγκ. Θα είναι διαθέσιμος και για να πάρει ανάσες ο Κεντζιόρα, που έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις ως δεξιός στόπερ. Έχει βρει πολύ καλή χημεία με τον Κουλιεράκη, με τους οποίους θα πάει και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Κεντζιόρα είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει να διαπραγματευτεί και στη λογική να μην αλλάξει ο κορμός, θα γίνει κουβέντα για την παραμονή του. Όπως είναι ο Μεϊτέ, που πάει για μεταγραφή από την Μπενφίκα, όπως ήταν ο Μουργκ που έδωσαν άλλα δύο χρόνια συμβολαίου. Ο Τάισον που απέδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν. Πλέον γίνεται ό,τι θέλει ο προπονητής και να έχει τον κορμό του, για να δει πώς θα προχωρήσει στις μεταγραφές του καλοκαιριού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x