Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα με 5-6 αλλαγές ο ΠΑΟΚ στον Βόλο»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου περιμένει… αλλαγμένο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο.

Ροτέισον εν όψει του δύσκολου προγράμματος σε Ελλάδα κι Ευρώπη αλλά και για να βρουν ρυθμό τα νέα αποκτήματα προανήγγειλε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου για το ματς του Σαββάτου στον Βόλο.

«Θα έχει 5.000 φιλάθλους, ίσως και παραπάνω, στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Βόλο. Θα υπάρχουν σίγουρα 5-6 αλλαγές. Πρέπει να ξεκουραστεί ο Μπάμπα, να μπει ο Μπακαγιόκο, να παίξει φορ ο Τισουντάλι και άλλα πολλά. Το πώς θα το κάνει όλο αυτό ο Λουτσέσκου θα το δούμε στην πράξη. Σίγουρα πάντως το βασικό ζητούμενο είναι η νίκη, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι υψηλού επιπέδου», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Γκόμες είναι πολύ πιθανό να είναι στην άμυνα, λογικά θα μείνει στο κέντρο ο Οζντόεφ και ίσως δούμε τον Μπακαγιόκο. Μπροστά πιστεύω πως θα παίξουν Σορετίρε και Μουργκ, πολύ πιθανό και ο Ντεσπόντοφ, ενώ ο Τισουντάλι λογικά θα πάρει κάποια λεπτά ως αλλαγή γιατί προέρχεται από τραυματισμό, με τον Τσάλοφ βασικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x