Το δικό του σχόλιο για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη μέσα στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλους στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εδώ και χρόνια ο Άρης του Μάντζιου έχει αποδείξει πως είναι ικανότατος στα ντέρμπι, όπου υπάρχει κίνητρο και το τακτικό του πλάνο είναι τέτοιο και κερδίζει. Βέβαια, δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα χθες το βράδυ. Ο ΠΑΟΚ έχει να ανησυχεί πως είναι ένα τέταρτο παιχνίδι που αποτυγχάνει, ένα ακόμη που δεν σκοράρει στην Τούμπα, ένα ακόμα παιχνίδι που επιθετικά υπάρχει πρόβλημα, στην αναποτελεσματικότητα και στο γεγονός πως τα νέα φορ θα θυσιαστούν για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι εξακριβωμένο πως θα πρέπει να πάθουν… Τόμας, να αποφασίσουν να βάλουν κάτω το εγώ για τους υπόλοιπους. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό και περιμένουμε να δούμε αν θα το καταφέρει. Του λείπει ο Μπράντον, σε όλη τη λειτουργία. Και ο Σαμάτα, μην τον δούμε και εκείνον σε λίγο καιρό. Δεν είναι δραματική η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλό του, και στην πρώτη εβδομάδα του Europa League, ήρθε το πρώτο παιχνίδι με έλλειψη ένταση στο πρώτο ημίχρονο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Παρόλα αυτά, δεν έπρεπε να χάσει, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Μπάμπα, στον οποίο του πηγαίνουν αρκετά πράγματα στραβά, αλλά δεν είναι κακός…».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x