Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ κομβική νίκη για τον ΠΑΟΚ – Ένα μήνα εκτός ο Μιχαηλίδης, ίσως αποφύγει το χειρουργείο ο Εκόνγκ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα οφέλη του ΠΑΟΚ από το «διπλό» στο Αγρίνιο και αναφέρθηκε στο ιατρικό δελτίο με τους τραυματίες Γιάννη Μιχαηλίδη και Γουίλιαμ Τροοστ-Εκόνγκ.

Νίκη… χαρακτήρα ήταν αυτή που πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν τα συνδυάσουμε όλα με όσα προηγήθηκαν, ήταν πράγματι πολύ δύσκολο το διάστημα στον ΠΑΟΚ. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο, έχανε κάθε μέρα σχεδόν έναν παίκτη, με τελευταίο τον Εκόνγκ που έπαιζε μπάλα με θλάση και αύριο θα δούμε αν μπορεί να αποφύγει το χειρουργείο. Έχει χάσει και τον Μιχαηλίδη για έναν μήνα ταυτόχρονα στα στόπερ. Όλα αυτά διαμόρφωσαν ένα περίεργο σκηνικό για τον ΠΑΟΚ, συν ότι δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ στο Αγρίνιο. Δεν ήταν αυτός που μας είχε συνηθίσει στο πρώτο ημίχρονο πάντως. Ο Ζίβκοβιτς μπαίνοντας έδωσε όλη την ουσία, ο Κωνσταντέλιας τράβηξε όσο μπορούσε την ομάδα και ο Μεϊτέ από τη στιγμή που ισοφάρισε, ήταν αυτοί που κράτησαν τον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ κομβική νίκη, σε σημείο που είτε σε παίρνει από κάτω, είτε μένεις όρθιος. Βγήκε ένα ματς χωρίς Κοτάρσκι, χωρίς Μπάμπα, χωρίς Τάισον και τώρα ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Τζίμας δυσκολεύεται να βγει από την περιοχή και να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του στον «δικέφαλο του Βορρά», υστερώντας σε αυτό το κομμάτι.

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου στάθηκε και στην παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη για την περίπτωση του Σαμάτα, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να μιλάει για μισή ώρα με τον Τανζανό επιθετικό για να του τονώσει το ηθικό.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x