Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Πιο προχωρημένο του Μπρεϊθγουέιτ έναντι του Λιβάγια για τον ΠΑΟΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, όσον αφορά την ενίσχυση στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή ενόψει της επόμενης σεζόν, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύο είναι μεταγραφικοί στόχοι, ο φορ και ο χαφ, και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για κάθε υπόθεση. Για τον Λιβάγια δεν μου βγαίνει ότι είναι τόσο σοβαρό και τόσο προχωρημένο. Έχει ρωτήσει ο ΠΑΟΚ, γνωρίζει για τον Λιβάγια, αλλά δεν είναι τόσο κοντά ή τόσο προχωρημένο. Για τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ είναι τσεκαρισμένο πως είναι στόχος για τον ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το δύσκολο είναι πως παίζει ακόμα και μπορεί να παίζει στα μπαράζ της Ισπανίας μέχρι τις 23-25/6. Αυτό είναι δύσκολο όχι μόνο για να έρθει, αλλά και για να τον περιμένει ο ΠΑΟΚ. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, τότε θα τα δώσει όλα για τον Δανό, που έγινε γνωστός από τις παρουσίες του στη Δανία και φυσικά την Μπαρτσελόνα. Φέτος έχει βάλει 22 γκολ στην Εσπανιόλ, η οποία διεκδικεί την άνοδο στη LaLiga. Συνεχίζει να παίζει πρώτα με τη Χιχόν και μετά με την Έιμπαρ. Από την άποψη του οικονομικού είναι βατό, αλλά χρονικά τον ζορίζει σε σχέση με την προετοιμασία της ομάδας», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για την ενίσχυση στα χαφ και το θέμα Καμαρά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x