Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Παράδοξο και αρνητικό για τον ΠΑΟΚ που έχει μείνει με τρία στόπερ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ και τον... απόηχο από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στην πώληση του νεαρού στόπερ και στα οικονομικά δεδομένα του deal, αποκαλύπτοντας πως η συμφωνία των δύο ομάδων είχε επιτευχθεί πριν το ματς με τη Μάλμε.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο γεγονός, το οποίο τόνισε «παράδοξο και αρνητικό για τον σύλλογο», πως η ομάδα ενώ ήξερε πως θα αποχωρήσουν οι Εκόνγκ και Κουλιεράκης, εντούτοις, αυτή την στιγμή έχει μείνει με τρία στόπερ και δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο προς ώρας. Παράλληλα, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει για τον αντικαταστάτη του Κουλιεράκη ώστε να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης του Τζόναθαν Γκόμεζ δήλωσε πως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ, κλήθηκε να σχολιάσει και τις φήμες γύρω από το όνομα του Αλί Σαμάτα.


Ακούστε τι ανέφερε για τα αγωνιστικά της ομάδας και την κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενόψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x