Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Όταν είναι έτοιμος ο Μπράντον, να δούμε τι θα κάνει στην επίθεση ο Λουτσέσκου»

Το απουσιολόγιο αδειάζει στον ΠΑΟΚ όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, με τον Μπράντον Τόμας πλέον να μετρά αντίστροφα για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αδειάζει το απουσιολόγιο στον ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει τα αρκετά προβλήματα που είχε προ ημερών να… εκμηδενίζονται.

«Ναι μεν πολλοί παίκτες έχασαν προπονήσεις, αλλά την Κυριακή θα είναι διαθέσιμοι. Ο Λουτσέσκου θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα χωρίς να σκέφτεται το επόμενο ματς με την Πλζεν που είναι πολύ σημαντικό για τη βαθμολογία επίσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» και μίλησε για τους παίκτες που αντιμετώπισαν τραυματισμούς προσφάτως.

«Όταν είναι έτοιμος ο Μπράντον, να δούμε τι θα κάνει στην επίθεση ο Λουτσέσκου», σημείωσε και συμπλήρωσε για το ματς με την ΑΕΚ: «Προβάδισμα για ενδεκάδα ο Κόλεϊ για την Κυριακή. Άκρως απογοητευτικός στο τελευταίο ματς ο Μπακαγιόκο, οφείλει να βγάλει και να δείξει περισσότερα. Το αποκλείω να είναι βασικός με την ΑΕΚ. Αν είναι καλά και υγιής ο Καμαρά, τότε λογικά θα παίξει την Κυριακή».

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x