Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς διαφορετικό το ντέρμπι χωρίς την παρουσία κόσμου - Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου (7/1, 19:30) εκτός έδρας ντέρμπι του με τον Άρη, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου (7/1, 19:30) ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Δημήτρη Τζορμπατζόγλου να μεταφέρει στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του «Δικέφαλου του Βορρά»!

Αρχικά, μίλησε για την επιστροφή του Άντριγια Ζίβκοβιτς, τονίζοντας ότι αποτελεί έκπληξη το ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ότι δύσκολα θα τον δούμε να παίζει σημαντικό ρόλο στο ματς, έχοντας μείνει εκτός δράσεις για πολλές εβδομάδες, ενώ πρόσθεσε ότι ερωτηματικό αποτελεί και το αν θα αγωνιστεί βασικός ο Κουλιεράκης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πλάνα του Λουτσέσκου όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει και ξεκαθάρισε ότι είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς πολλές εντάσεις.

Τέλος, τόνισε ότι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, δεδομένης της απουσίας του κόσμου από τις κερκίδες, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι Φελίπε Σοάρες και Κουαλιάτα αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x