Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ένας εναντίον ενός με την ΑΕΚ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σε σχέση με τον πρώτο γύρο, και το ματς που έγινε τέλη Οκτωβρίου, τότε ο ΠΑΟΚ ήταν μπερδεμένος και ήταν σε μία άλλη κατάσταση. Από τότε έχει δώσει τόσα ματς και έχει αποκτήσει ταυτότητα, σιγουριά και ποιότητα, κάτι που περιμένουμε κάτι διαφορετικό σε αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Λογικά η ΑΕΚ θα κατέβει με τον αέρα των καλών αποτελεσμάτων στα προηγούμενα ματς και θα περιμένουμε κάτι διαφορετικό και τακτικά από τον ΠΑΟΚ, και πνευματικά και στις μονομαχίες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το πλάνο θέλει τον Ότο να είναι βασικός στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο, αφού ο Σάστρε έχει πάρει αρκετά ματς στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο προσώπων, είναι Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ, Μουργκ ή Κωνσταντέλιας και Τόμας ή Σαμάτα. Τώρα έχει μία εβδομάδα ελεύθερη, για να τους περάσει ό,τι ακριβώς θέλει, και ο κόσμος θα τους συνοδεύει για να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα, όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τις πιθανές επιλογές του Λουτσέσκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x